Anunțul ministrului Energiei despre prețurile la electricitate. Cât vor veni facturile lunile acestea

Sebastian Burduja a venit cu completări și a declarat că prețurile vor fi cel mult la nivelul celor de anul trecut. Unele prețuri pot fi chiar mai mici decât cele din 2023.  

„Prețurile pe factură vor fi cel mult la nivelul de anul trecut, pentru că există o plafonare prin lege până în martie 2025 și o văd toți românii care primesc factura acasă – scrie clar 0,31 lei/MWh, dar foarte mulți furnizori au coborât deja sub acest plafon, spre 0,24-0,26, ceea ce duce chiar la prețuri ușor mai mici față de anul trecut", a declarat Ministrul Sebastian Burduja în cadrul unei apariții tv.

Avertismentul care dă fiori: Puterea de cumpărare a românilor va scădea din cauza noilor măsuri fiscale

De asemenea, Sebastian Burduja consideră că un avantaj îl reprezintă și prețul la gaz pe piața europeană, care a scăzut față de vârful crizei economice.  

,,Dacă prețurile vor scădea în continuare – și dacă nu există evoluții surprinzătoare, vor scădea – și facturile românilor vor scădea, iar economia românească va putea reporni aceste capacități care folosesc o cantitate mare de gaz", a spus ministrul Energiei. 

Lovitură pentru buzunarul turiștilor români în Grecia. Din acest an vor trebui să plătească o „taxă de climă"de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list