Alianța Blocul Suveranist Român prezintă pe 24 ianuarie proiectul de revizuire a Constituției

La eveniment sunt așteptați să participe specialiști în drept, personalități ale vieții sociale și politice, jurnaliști și președinți și reprezentanți ai partidelor politice parlamentare și extraparlamentare precum și reprezentanții Alianței Blocul Suveranist Român – BSR, în calitate de organizatori și moderatori. Împreună vom discuta proiectul de revizuire a Constituției României intitulat simbolic „Constituția Suveranității", reforma constituțională fiind punctul central și fundamental al Proiectului de țară „A TREIA REPUBLICĂ" propus de Alianța BSR.

 

Evenimentul se dorește a fi continuarea dezbaterilor inițiate în cadrul Conferinței Uniți Pentru Națiune desfășurată în data de 24.11.2023, obiectivul final al seriei de conferințe „Uniți pentru Națiune" fiind acela de a concentra și a sintetiza în programul „A TREIA REPUBLICĂ" toate principiile, ideile și valorile forțelor suveraniste și patriotice din România.

 

De aceea, fiind convinși că o soluție viabilă pentru reconstruirea unui stat care să fie axat pe drepturile și interesele cetățeanului și ale națiunii nu poate fi găsită decât în urma unor ample dezbateri pe marginea temelor și problemelor majore ale societății românești, considerăm că participarea personalităților marcante din societatea românească este o condiție sine-qua-non pentru reușita demersului nostru, motiv pentru care participarea dvs. este mai mult decât necesară, se arată în comunicatul Alianței Blocul Suveranist Român – BSR.

 

BSR: PROIECTUL DE REVIZIURE A CONSTITUȚIEI VA FI SUSPUS DEZBATERII

 

Pentru a avea o dezbatere constructivă și la obiect, este prezentat proiectul de Revizuire a Constituției supus discuției și atenției publice, discuțiile referitoare la reforma constituțională nefiind însă limitate la acesta.

 

PROIECT REVIZURIE CONSTITUȚIE - DOCUMENT 

DOCUMENT

 

Pentru o informare și documentare mai aprofundată se poate accesa și site-ul Alianței Blocul Suveranist Român – BSR (www.aliantabsr.ro)



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list