5 sfaturi pentru clătite pufoase și delicioase. Ce nu trebuie să-ți lipsească din compoziție

Secretele pentru a obține niște clătite pufoase și delicioase:

- Este recomandat să utilizezi o făină cu mai puțin gluten, precum cea pentru patiserie, în loc de cea pentru pâine. Făina destinată pâinii poate determina clătitele să devină dense și prea elastice.

- Evită amestecarea excesivă a ingredientelor, deoarece acest lucru poate elibera glutenul din făină. Începe prin a combina ingredientele uscate într-un bol și cele umede în altul, apoi amestecă-le treptat pentru a preveni formarea cocoloașelor.

- Pentru a obține clătite mai pufoase, înlocuiește laptele dulce cu lapte bătut. Acesta conține mai mulți acizi, care interacționează eficient cu praful de copt, conferind clătitelor o textură aerată.

- Asigură-te că aluatul pentru clătite americane este mai gros decât cel pentru clătitele obișnuite, pentru a evita întinderea excesivă în tigaie. Lăsă să se odihnească timp de 30 de minute pentru a obține clătite aerate și ușoare.

- Pentru a obține un exterior delicat și rumenit, asigură-te că căldura este distribuită uniform în timpul gătirii clătitelor.

Sursă text: Astrosens.ro

Citește și Motivul pentru care clătitele făcute cu bere sunt mai gustoase - Care este rețeta



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list