Cazul Medgidia. Bărbatul care şi-a incendiat apartamentul după o ceartă cu soţia sa, reţinut de poliție

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, lucrători ai Poliţiei Municipiului Medgidia - Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani.

"În perioada ianuarie - iunie a.c., acesta şi-ar fi ameninţat în mod continuu soţia şi ar fi agresat-o fizic pe aceasta. La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi provocat incendierea apartamentului în care locuia împreună cu soţia", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere legală.

În noaptea de luni spre marţi, pe fondul unui conflict cu soţia sa, bărbatul a incendiat apartamentul din Medgidia în care cei doi locuiau.

În urma incendiului au fost provocate distrugeri imobilului, fără ca vreo persoană să fie rănită, toţi locatarii fiind evacuaţi. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list