Doliu imens în cinematografia românească. Marea actriță Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață

Vestea morții actriței a fost anunțată de către Alexandra Velniciuc.

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul!Și datorită ei am ales această profesie!", a scris actrița pe Facebook. Pe data de 2 iunie, Ilena Stana Ionescu a fost internată în spital.  Soțul artistei a spus că aceasta s-a simțit destul de slăbită, astfel că el a sunat la salvare. Medicii au ajuns la fața locului și au recomandat internarea acesteia.  

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă, ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă", spunea, la începutul acestei luni, Andrei Ionescu, soţul actriţei.

Ileana Stana Ionescu, o stea în cinematografie românească 

Ileana Stana Ionescu a fost una dintre cele mai respectate și apreciate actrițe din România. A avut o mulțime de roluri memorabile de-a lungul timpului, însă ulterior a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Într-un interviu, ea a spus că își dorește ca oamenii să o amintească așa cum era în vremurile sale glorioase.

„Vine o vreme când trebuie să știi să te retragi, să faci definitiv un pas în spate pentru ca publicul să-și amintească de tine în zilele cele bune, nu îmbătrânit și chinuit de gânduri.

Ileana Stana Ionescu a jucat în filme celebre, precum:

Cuibul cu viespiCucoana ChirițaSecretul lui BachusPăcalăDumbrava minunatăChirița în IașiAlo, aterizează străbunica!ZidulPăcală se întoarce

Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea despre cum a fost vânată de Statul Paralel. Unde a găsit cabluri ascunsede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list