Bărbatul accidentat pe aerodromul Clinceni a decedat la spital. Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze

Bărbatul în vârstă de 42 de ani efectua un zbor de agrement iar, la aterizarea cu parașuta ar fi efectuat un viraj aproape de sol, care s-a dovedit a-i fi fatal.

Alertați de apelul la 112, salvatorii au intervenit și au chemat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Conform salvatorilor, în momentul în care a fost urcat în elicopter, bărbatul era intubat și se zbătea între viață și moarte, aflându-se în stare gravă cu traumatism cranio-cerebral.

Medicii au încercat toate manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a supraviețuit.

„În urma accidentului în care un parașutist  a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni, facem următoarele precizări:

Pacientul a ajuns, la prânz, într-o  stare extrem de gravă, la Spitalul Clinic de Urgență București cu un elicopter SMURD. 

A fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele de stabilizare. În ciuda tuturor eforturilor făcute, pacientul a intrat în stop cardio-respirator și, din păcate, la ora 13:47 a fost înregistrat decesul acestuia. 

Ne exprimăm regretul față de acest tragic accident și transmitem sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Suntem alături de ei în aceste momente dificile", a transmis Spitalul Clinic de Urgență București intr-un comunicat.

Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea despre cum a fost vânată de Statul Paralel. Unde a găsit cabluri ascunsede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list