Atac terorist la Ambasada Israelului din Serbia: agresorul, împușcat mortal de poliție

Un bărbat cu o arbalet

BREAKING: 🇷🇸🇮🇱 Attack on the Israeli Embassy in SerbiaIn central Belgrade, a man attacked Serbian special police securing the Israeli embassy, wounding one officer with a crossbow before being killed.A photo of the attacker who wounded a Serbian policeman in the attack on… pic.twitter.com/9wltczV5rQ

— Megatron (@Megatron_ron) June 29, 2024

ă a rănit, sâmbătă, un poliţist de serviciu în faţa ambasadei Israelului la Belgrad, înainte de a fi împuşcat mortal, a anunţat ministrul sârb de Interne, evocând un atac "terorist" cu o posibilă legătură cu "wahhabismul", potrivit AFP preluat de News.ro.

În jurul orei 11:00 (09:00 GMT), o "persoană necunoscută (...) a împuşcat cu o arbaletă un membru al forţelor de poliţie, care asigura securitatea ambasadei israeliene, şi l-a lovit în gât", a declarat UIvica Dacic.

Poliţistul "a folosit o armă în legitimă apărare" împotriva atacatorului, care "a murit din cauza rănilor", a adăugat el într-un comunicat.

 

Descriind atacul drept "un act terorist îndreptat împotriva statului sârb", Dacic a continuat să le spună jurnaliştilor că acesta este "legat de mai multe persoane care sunt suspectate de mult timp că au legături cu mişcarea wahhabită", ramura ultraconservatoare a islamului care domină Arabia Saudită.

Mai multe persoane au fost arestate "preventiv", iar nivelul de alertă a fost ridicat la Belgrad, a adăugat ministrul de Interne.

Poliţistul rănit a fost internat la spital pentru a fi operat. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list