Secretele financiare din familia Șucu, dezvăluite de soția milionarului: ”Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Șucu sunt ai noștri!”

Familia Șucu este supusă unei intense atenții publice, datorită averii impresionante a soțului, un milionar binecunoscut în lumea afacerilor românești. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc cu adevărat dinamica financiară din culisele relației lor. Soția miliardarului, cu o personalitate puternică și un spirit independent, dezvăluie în premieră secretele financiare din familia Șucu, marcând o abordare neconvențională a gestionării banilor în cuplu. 

Diana și Dan Șucu sunt împreună de mai bine de 18 ani. Fosta prezentatatoare a televiziunii publice, Diana reprezintă pe piața românească mai multe branduri de mobilier și are un showroom într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei. Când vine vorba de anteprenoriat, Diana Șucu recunoaște că a fost sfătuită de soțul său însă nu din poziția de șef.

Destinațiile de vis care au introdus taxă de turism din 2024. Cât vor trebui românii să plătească în plus pentru vacanță

Nu este șeful. Este partenerul meu. Dar apelez aproape tot timpul la sfaturile lui. În general este persoana pe care o ascult. Țin cont de părerile lui, chiar dacă eu știu, câteodată nu îmi convine ceea ce-mi spune. Dar întotdeauna țin cont de părerile lui", a spus Diana Șucu.

"Am afaceri şi eu. Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri", a spus soția multimilionarului român și investitor de bază la "Imperiul Leilor".

Diana și Dan Șucu sunt căsătoriți din 2005. Acționarul majoritar de la FC Rapid mai are două fete din căsătoria cu femeia de afaceri Camelia Șucu.

Dan Bittman a decis ce vrea de la viața sa personală: "Vreau o doamnă trecută de 70 de ani, cu yacht"de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list