Vacanță de coșmar în Grecia pentru o familie de români, după ce mașina le-a fost FURATĂ din parcarea vilei unde erau cazați: "A intrat peste noi in casă"

Nu toate vacanțele au finalul scontat. Unele dintre ele încept bine, dar se termină cum nu se poate mai prost. Sau cel puțin așa pare până în acest moment. Vorbim despre caul unei românce, altae în vacanță în Grecia, căria i-a fost furată mașina din parcarea vilei  în care era cazată alaături de familia sa. 

"Mașina furată din Pefkochori! Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc!", este mesajul postat, duminică, de femeie pe Forum Grecia, un grup de Facebook folosit de iubitorii vacanțelor în țara elenă. Postarea este însoțită și de o fotografie cu mașina furată.

În comentariile de la această postare, femeia mai spune și că mașina "a fost furată din parcarea vilei, de lângă Pefkochori, azi-noapte (]n noaptea de sâmbătă spre duminică  -n.r.), la ora 02.50. Acum suntem la poliție".

Potrivit femeii, "hoțul ar fi intrat noaptea în casă și ar fi luat cheia mașinii."

Vestea a stârnit un val de reacții, majoritatea oamenilor fiind șocați de acest furt. Unii dintre internauți au încercat să afle mai multe detalii de la românca păgubită, în vreme ce alții au afirmat că se vor mai gândi de două ori înainte de a lua decizia de a merge în concediu în Grecia. 

Au existat însă și oameni care au încercat să o ajute pr româncă să găsească soluții pentru a-și recupera mașina. 

"Nu cred așa ceva... Doamne, să te duci în vacanță și să rămâi fără mașină! Țineți-ne la curent! Cum au reușit? Aveați keyless go? Keyless entry? Deja îmi e frică și mie să mai merg cu o mașină mai ca lumea în concediu!"

"Era deschisă ușa la vila? Doamne ferește! Noi plecăm săptămâna viitoare acolo! Te apucă groaza! Sper să o găsească poliția cât mai repede!"

"Bine că nu v-ați trezit când au intrat, că hoțul de disperare face și crimă."

"Mie îmi sună ca și cum a complotat cu proprietarii vilei."

"Nu e vorba e așa ceva!!! Proprietarii fac tot posibilul să o găsim! Au intrat și la vecini, și au luat telefoane, tablete, laptopuri", a precizat autoarea postării.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list