Gordon Ramsay dezvăluie trucurile restaurantelor de a scăpa de mâncarea aproape expirată - Din ce parte a meniului nu ar trebui să comanzi niciodată

Gordon Ramsay a dezvăluit cele trei reguli de aur ale sale pentru a mânca într-un restaurant, iar la loc de frunte este aceea conform căreia mesenii ar trebui să se ferească de orice restaurant care folosește „laude suspecte" cu privire la calitatea mâncării lor.

Cuvinte la modă precum „faimos" sau „cel mai bun din țară", fără alte dovezi care să le susțină, sunt pentru celebrul bucătar semnale de alarmă. Acestea l-au făcut mereu să se întrebe: „Cine a spus asta? Cine a decis că sunt cele mai bune?"

Cu toate acestea, ce îl pune pe gânduri mereu pe Gordon Ramsay sunt ofertele speciale. După ce a analizat minuțios aceste oferte, Ramsay a a ajuns la concluzia că mâncarea în cauză este aproape orice înafara de bucate speciale. Aceasta este, de fapt, modalitatea restaurantelor de a scăpa de alimentele aproape de expirare: "Ofertele speciale sunt acolo pentru a dispărea pe tot parcursul serii. Când listează 10 oferte speciale, asta nu este special." 

Bucătarul a împărtășit, de asemenea, un truc special pentru a obține cele mai bune sticle de vin la un preț de chilipir, spunând că ar trebui să cereți lista care constă din sticle cu etichete zgâriate sau vintage care nu s-au vândut bine. 

Aberația prețurilor din Mamaia: Închirierea unui șezlong a ajuns să coste cât unul nou din magazin  de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list