Primarul orașului cu cel mai celebru gem din țară, intră în istorie. E primar de la Revoluție încoace și a mai câștigat un mandat

Edilul a câștigat la alegerile din 9 iunie un nou mandat la primăria Topoloveni din județul Argeș.

Gheorghiță Boțârcă este primar la Topoloveni din 22 decembrie 1989. În vârstă de 69 de ani, edilul a obținut un procent covârșitor de 70,98 % din voturile cetățenilor orașului Topoloveni.

Candidat PSD, el urmează să fie desemnat pentru a noua oară la rând primar al oraşului Topoloveni, în urma alegerilor din 9 iunie 2024, scrie Ziarul de Argeș.

„Am o comunicare deosebită cu oamenii, cu zâmbetul pe buze. Este elementul de satisfacţie în localitate: de unde am plecat şi unde suntem astăzi, pentru că este la superlativ. Se vede. Încrederea oamenilor mă determină să candidez din nou. Şi nu mă forţează nimeni. Mai repede m-ar forţa familia sau m-aş forţa eu să-mi văd de treabă", declara Gheorghiță Boțârcă înainte de alegeri.

În 2020, la precedentele alegeri locale, Gheorghiță Boțârcă a obţinut 2.417 voturi, dintr-un total de 4.024 de voturi valabil exprimate, câștigând lejer al optulea mandat de primar al oraşului Topoloveni.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list