Gestul terifiant care i-a adus moartea. Un bărbat a atins cu undița linia de curent, apoi a fost lovit de tren

Cum s-a întâmplat totul

Conform informațiilor furnizate de IPJ Covasna, bărbatul, în vârstă de 67 de ani, traversa calea ferată printr-un loc neautorizat, având o undiță în mână. În timp ce traversa, undița a atins linia de înaltă tensiune, provocând electrocutarea sa. În urma șocului electric, bărbatul a căzut între șinele de cale ferată.

În acel moment, trenul InterRegio 407, care circula pe ruta Budapesta-Brașov, se apropia de zona respectivă. Din nefericire, trenul l-a lovit pe bărbat, ceea ce a dus la decesul acestuia.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Polițiștii sosiți la fața locului au efectuat cercetări și au confirmat circumstanțele tragice ale accidentului. S-a stabilit că traversarea căii ferate s-a făcut printr-un loc neautorizat, ceea ce a contribuit la producerea acestui eveniment nefericit.

Acest incident tragic servește drept avertisment cu privire la pericolele asociate traversării căilor ferate prin locuri neautorizate și manipulării obiectelor în apropierea liniilor electrice de înaltă tensiune. Poliția reiterează importanța respectării regulilor de siguranță feroviară și utilizarea exclusivă a trecerilor autorizate pentru a preveni astfel de accidente fatale.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list