Perversul de pe Târgu Ocna, luptă controversată cu două femei în ring. Bătaia care a oripilat internetul este copiată de la ruși VIDEO

Specialiștii au documentat acest fenomen și spun că astfel de lupte există doar în Rusia și la noi. Organizatorii evenimentului au anunțat că, pe 13 iunie, va urma o altă luptă în ring între bărbați și femei. Atenție, vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional! 

Organizatorii galei RXF din București, în care două femei au fost bătute de un bărbat de 140 de kilograme, au spus că lupta este de fapt un trend mondial. Modelul vine, însă, din Rusia și nu a avut succes în alte țări.Mai precis, modelul este copiat de la rușii de la Epic Fighting Championship, care au organizat de-a lungul timpului bătăi în cușcă între categorii precum oameni dependenți de droguri și dealeri, un bărbat cu o mână amputată și doi bărbați, bărbați care suferă de nanism, dar și între bărbați și femei.

Galele Real Xtreme Fighting, ca cele organizate în București, au mai fost legate în trecut de grupuri de crimă organizată. Frații Tate au luptat și ei în astfel de gale. 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list