Ministrul Famiiei, despre copii folosiți în clipuri electorale: „Un mod mârșav de a atrage voturi”

Ministra Familiei, Natalia Intotero, a atras atenția, luni, 3 iunie, într-un comunicat de presă, că au fost făcute mai multe reclamaţii cu privire la folosirea minorilor în clipuri electorale. Intotero a lansat un apel la decență.

„În weekend am sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului şi Ziua Naţională pentru Adopţie, ocazii cu care toţi politicienii au transmis mesaje cu privire la grija pentru copii. Astăzi începe ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerilelocale şi europarlamentare şi, în tot acest context, fac un apel la decenţă faţă de copii către toţi candidaţii, de la toate partidele", a arătat Ministerul Familiei într-un comunicat de presă.

Ministrul a mai subliniat că a avut în ultima perioadă mai multe reclamaţii cu privire la folosirea unor copii şi tineri în clipurile electorale.

„Este un lucru imoral în primul rând şi sper că acele cazuri care mi-au fost semnalate reprezintă excepţii şi nu o regulă. Cu siguranţă autorităţile competente se vor pronunţa în cazurile respective. Copiii reprezintă viitorul şi e important să ne gândim la ce putem face pentru a le asigura condiţii bune de creştere şi dezvoltare. Ei nu trebuie folosiţi în mod mârşav pentru a atrage voturi, ci trebuie să fie un argument important al programelor şi proiectelor pe care fiecare om politic doreşte să le implementeze pentru binele lor", a mai spus Natalia Intotero.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list