Efectele uimitoare ale băilor cu oţet asupra sănătății picioarelor! Introdu-le în rutina de seară pentru o stare de bine imediată

Pentru a calma picioarele grele sau supraîncălzite după o zi lungă sau pentru călcâiele uscate, pregăteşte o baie cu oţet. Este şi un tratament bun când suferi de ciuperca unghiei sau de o infecție a pielii picioarelor.

Baiile de picioare cu oţet, bicarbonat de sodiu, sare grunjoasă, lămâie sau uleiuri esenţiale sunt de ajutor nu doar când ai o viroză, ci şi în serile în care ai puţin timp pentru îngrijirea picioarelor. De asemenea, ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute legate de purtarea îndelungată a încălțămintei. Făcute în mod regulat, băile previn și uscarea ori crăparea călcâielor.

3 îndulcitori naturali care pot înlocui cu succes zahărul. Obezitatea, diabetul și bolile cardiovasculare vor fi ținute la distanță!Care este cel mai bun oţet pentru băile de picioare?

La pregătirea băilor pentru picioare poţi pune oţet alb ori de cidru. Oţetul de mere sau cidrul de mere este făcut din suc de mere fermentat. Oțetul alb provine din zahăr din sfeclă sau porumb. Indiferent de tipul de oţet ales, ambele au un pH acid şi vor fi eficiente împotriva ciupercii unghiilor.

Detoxifierea de vară. Cum să te simți ușor și plin de energie: sfaturi practice și rețete ușor de preparatAşa faci baia de picioare cu oțet!

Umple un lighean cu apă călduță pentru ca baia de picioare să fie relaxantă. Adaugă o cană de oțet. Amesteci pentru a distribui uniform oțetul în apă. Laşi picioarele să se înmoaie 15-20 de minute. Usucă picioarele cu un prosop absorbant pentru a evita păstrarea umidităţii pe piele. Aceasta ar putea favoriza dezvoltarea unei micoze.

Pont

Pentru a vă exfolia călcâiele uscate, adaugă o cană de sare grunjoasă care are proprietăţi exfoliante.

Sursă text: Click!pentrufemei de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list