Brioșe cu ciocolată, cu efect lava cake. Exteriorul lor ușor crocant ascunde un interior surprinzător și delicios de ciocolată!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de brioșe cu ciocolată, cu efect lava cake.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase brioșe cu ciocolată, cu efect lava cake, preparate așa cum se cuvine.

Rețetă de Brioșe cu ciocolată, cu efect lava cakeAlimentele anti-foame care ajută la slăbit. Nutriționist: „Ca să ne păcălim instinctele trebuie să fim isteți!"

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar X pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o oraIngrediente

Ingrediente pentru brioșele cu ciocolată (lava cake)- 200 g de ciocolată neagră (70% cacao)- 200 g de unt- 4 ouă mari- 150 g de zahăr pudră- 1 linguriță extract de vanilie- 50 g de făină- Un praf de sare

Ingrediente pentru servire- Fructe proaspete (căpșuni, zmeură, afine, mure sau orice fruct preferi)- Pudră de cacao pentru decor

Trebuie să știți că această cantitate de ingrediente este suficientă pentru aproximativ 4 persoane, înainte de a începe să o preparăm. Trebuie să dublați cantitatea de ingrediente sau chiar să le triplați dacă doriți o cantitate mai mare. Este timpul să trecem la lucru!

Citeşte întreaga ştire: Mihaela Bilic a spus care sunt alimentele anti-foame, ce ajută și la slăbit. "Ca să ne păcălim instinctele trebuie să fim isteți!"

Mod de preparare

Pasul 1. Pregătirea ingredientelor și a echipamentului: Preîncălzește cuptorul la 200°C (cu ventilație) sau 220°C (fără ventilație). În funcție de cuptorul tău și de mărimea formelor, timpul de coacere poate varia. Primele încercări pot necesita ajustări. Unge formele de brioșe cu unt și tapetează-le cu făină pentru a preveni lipirea. Scutură excesul de făină. Pune ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură și topește-le împreună folosind bain-marie (baie de apă).

Citește continuarea aici

Senzația constantă de foame: motive surprinzătoare care ar putea sta la baza acestui sentiment

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list