Se schimbă vremea radical, se întorc ninsorile. Prognoza ANM

Un val de aer rece care va cuprinde România și va aduce frig, ploi și chiar ninsori. Meteorologul Administrației Naționale de Meteorologie Alina Șerban a anunțat cum va fi vremea în perioada următoare.

Temperaturile vor fi în creștere până la începutul săptămânii viitoare, termometrele urmând să indice chiar și peste 30 de grade Celsius, dar, ulterior, vremea se va răci brusc și puternic. Se anunță nu doar temperaturi scăzute, ci și precipitații.

„De la mijlocul săptămânii următoare, un val de aer rece va acoperi țara noastră și va determina temperaturi semnificativ mai scăzute, dar și precipitații probabil însemnate cantitativ" a explicat Alina Șerban la o televiziune de știri.

Potrivit meteorologului, se vor înregistra și fenomene de instabilitate atmosferică, iar în zonele montane vor apărea ninsorile.

Specialista ANM a precizat că maximele se vor situa, în marea lor majoritate, între 8...9 și cel mult 19...20 de grade, în timp ce minimele vor deveni ușor negative în partea de nord și de centru.

Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai - Prognoza meteo ANM pentru următoarele 4 săptămâni

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list