Ce i-a spus femeia găsită moartă pe un câmp de lângă autostrada A1 surorii ei, înainte să plece de acasă

Femeia găsită moartă pe un câmp din apropiere de autostrada A1 ar fi fost bătută şi amenințată cu moartea de iubit, cu două săptămâni înainte de dispariție.

Atunci, femeia l-ar fi părăsit pe partener și s-ar fi mutat la sora ei, dar individul a venit după ea si a încercat s-o scoată cu forța din casă.

De altfel, victima ceruse şi două ordine de protecție împotriva iubitului, dar apoi și-a retras plângerile. Cu toate acestea, individul nu este principalul suspect al polițiștilor care merg acum pe altă pistă.

Sora femeii ucise a fost audiată de procurori şi poliţişti şi a povestit când a văzut-o pentru ultima dată.

Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariției am anunțat", a declarat sora victimei.

Descinderi la casa unui afacerist turc. Pe ce pistă merg anchetatorii 

Polițiștii și mascații au descins în cartierul Rahova, la casa unui afacerist turc, care arată ca o adevărată fortăreață. Imobilul are montate zeci de camere de supraveghere, iar anchetatorii fac chiar în aceste momente percheziții.

Descinderile au loc în contextul în care, înainte de dispariție, femeia și-ar fi anunțat sora că merge să se întâlnească cu un bărbat turc. 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list