Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu a fost trimis în spatele gratiilor. Decizia judecătorilor care i-a temperat pasiunile cadrului didactic

Azi, magistrații au decis să îl plaseze pe „profesorul năbădăios" în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Profesorul de geografie și-a petrecut noaptea în arest pentru că a fost reținut timp de 24 de ore. Încadrarea a fost schimbată în viol, iar bărbatul riscă acum închisoare de la 5 la 12 ani. 

Decizia plasării dascălului în arest vine ca urmare a perchezițiilor desfășurate de anchetatori la Liceul Lucian Blaga, din Capitală, după ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare în care apar o fată de 18 ani și profesorul ei de geografie, de 62 de ani. Colegii de școală spun că cei doi au o relație încă de pe vremea când fata nu era majoră, motiv pentru care polițiștii au deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor. 

Vineri, 12 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere,  în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor in formă continuată, informează Poliția.

Caz șocant în Ploiești. Elev umilit de coleg în drum spre casă: Obligat să se dezbrace, scuipat și filmat

Potrivit sursei citate, la data de 9 aprilie 2024, Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către directorul unei instituții de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la faptul că în spațiul public ar fi apărut imagini în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în vârstă de 62 de ani este profesor în cadrul instituției menționate.

De asemenea, din investigații  a reieșit faptul că între elevă și profesor ar fi început o relatie nepotrivită din luna decembrie 2023, când aceasta avea vârsta de 17 ani.

Colegii fetei susțin că nu este pentru prima dată când profesorul are un astfel de comportament față de elevele sale și că unele chiar erau atinse într-un mod indecent de acesta.

Profesorul acuzat neagă totul. Acesta a declarat pentru jurnaliști că totul este...o piesă de teatru. Declarațiile lui nu le-au convins însă pe autorități, iar conducerea școlii a sesizat imediat Inspectoratul școlar și Poliția Capitalei. La rândul său, ministerul Educației așteaptă rezultatele anchetei și urmează să ia măsuri. 

Declarație halucinantă din partea unui europarlamentar AUR: Avortul să fie trecut în Carta UE drept o "oroare fără margini"de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list