O tânără din Bucureşti a ajuns în arest, după ce a parcat greşit și s-a luat la bătaie cu poliţiştii locali

„La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul DGPMB - Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată contravenţional.

Dosarul penal constituit se află în urmărirea penală a procurorului, potrivit art. 56 alin. (3) lit. b) Cod de Procedură Penală.

Dumitru Buzatu scrie denunțuri din arest. Pe cine vrea să „toarne" baronul arestat pentru mita de 1,25 milioane de lei

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 Bucureşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului.

Inculpata a fost reţinută 24 de ore şi, ulterior, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluţionată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Klaus Iohannis, anunț despre armata obligatorie în România: „Respectăm angajamentele asumate la nivel aliat"

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list