O nouă tehnică de ocolire a radarelor de viteză face ravagii în Spania. Ce fac șoferii ca să fenteze aparatele poliției

Tehnica este cu siguranță foarte grea de identificat de către poliție, deoarece necesită o examinare detaliată foarte de aproape a plăcuțele de înmatriculare. Practic, șoferii au autocolante în forma numerelor și literelor de pe plăcuța de înmatriculare, exact de aceeași dimensiune, și lipesc peste numere un autocolant care este insesizabil dacă nu este examinat minuțios.

Cel mai apreciat produs românesc în Elveția, de care românii nu prea sunt impresionați. „Tot elvețianul vrea să și-l cumpere"

Cu toate că autocolantul de pe număr nu are niciun efect aparent la prima vedere, materialul acestuia reflectă lumina atunci când este privit printr-un obiectiv radar, făcând ca numărul să dispară în camerele de luat vederi atunci când se face fotografia. Dacă acest tratament este aplicat doar unui singur număr sau chiar 2 numere, va apărea că dispariția numărului este o reflectare accidentală în fotografia radar. Acest lucru face imposibilă identificarea corectă a vehiculului și dăunează grav legalității amenzii, scrie lasexta.com.

Această procedură, care va îngreuna citirea plăcuței de înmatriculare, ar fi considerată o infracțiune gravă în Spania, cu amenzi de 200 de euro pentru șoferi. Dacă s-ar schimba chiar și numerele sau literele plăcuței de înmatriculare, ar fi vorba de falsificare de documente, care vine cu amenzi de 6.000 de euro și până la 3 ani de închisoare, avertizează presa spaniolă. 

Străinul șocat de mașinile de lux din București: "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde se produc"de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list