Aproape 1.000 de blocuri din Capitală, fără apă caldă timp de 3 zile. Care sunt zonele vizate: anunțul Termoenergetica

Termoenergetica a anunțat o serie de avarii care afectează aproape 1000 de blocuri din Capitală, mai exact din sectoarele 2 și 3 ale Bucureștiului.

Astfel, din cauza unor lucrări de modernizare a conductelor de termoficare nu au apă caldă 933 de blocuri din București.

Numărul de blocuri fără apă caldă din fiecare sector:

- 72 de blocuri din Sectorul 1

- 341 de blocuri din Sectorul 2

- 246 de blocuri în Sectorul 3

- 9 blocuri în Sectorul 4

- 194 de blocuri în Sectorul 5

- 71 de blocuri în Sectorul 6.

Burduja: Facturile la apă caldă ale bucureștenilor pot fi reduse cu 50-60%. Care sunt cele 5 soluții

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației", au transmis, miercuri, reprezentanții Termoenergetica.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list