Idei simple de decor pentru masa de Paște. Cum aranjezi totul cu stil

Aflați din rândurile următoare care sunt ideile pe care le puteți lua în considerare, atunci când vă doriți să decorați frumos, masa de Paște.

Decor de masă cu elemente din ceramică

O primă idee de luat în calcul atunci când vine vorba despre decorul mesei pentru Paște, este reprezentată și de adăugarea elementelor din ceramică. Cu alte cuvinte, puteți alege o vază, care să se potrivească cu cănile pe care le veți utiliza la masa de Paște, dar și un bibelou cu un iepuraș, pe care îl puteți așeza direct pe masă sau pe un suport din lemn. În vază puteți alege să puneți câteva flori de primăvară, pentru a colora masa, dar și câteva ouă fierte, albe sau roșii, în funcție de preferințe, pe care să le înveliți pe jumătate în folie aurie de aluminiu.

 Decor de masă cu elemente din lemn și polistiren

O altă idee de luat în calcul pentru decorul mesei de Paște este și cea în care vom achiziționa câteva elemente din lemn, pe care vom așeza alte decorațiuni specifice, dar și acele ouă din polistiren pictate și iepurași îmbrăcați în hăinuțe. Puteți adăuga lângă aceste decorațiuni și câteva flori specifice sezonului.

Care este cea mai bună făină pentru cozonac? Multă lume nu știe și face o mare greșeală care strică aluatul definitivDecor de masă cu flori artificiale și coșulețe

Pe lângă farfuriile asortate care se vor regăsi pe masa de Paște, cu șervețelul asortat și tacâmurile, puteți adăuga decorului și câteva mici coșulețe din loc în loc, în care se vor așeza câteva paie, apoi ouăle vopsite.

 De asemenea, în centrul mesei puteți alege un model de flori lunguiețe, decorative și artificiale, pe care să le puneți. În plus, nu strică nici câteva mici bibelouri cu iepuraș. 

Decor de masă cu ornament din flori, frunze și ouă

În funcție de cum și unde este așezată masa de Paște, puteți concepe un ornament rotund care să aibă ca bază un cerc din lemn, pe care să coasem o bucată de material, la alegere, pentru ca ulterior să așezăm și înfigem pe margine diverse flori, frunze, la alegere, iar printre acestea, vom lipi și câteva ouă colorate din polistiren. 

Decor de masă cu lumânări parfumate și tăviță cu ouă

Pentru un decor  în nuanțe neutre, puteți achiziționa o tăviță de dimensiuni mici, din lemn, pe care să așezați o bucată de material tot într-o nuanță neutră, peste care să puneți diverse decorațiuni specifice de Paște, precum ouă, flori artificiale și iepurași.

Citește continuarea aici

Cum îți dai seama dacă făina este de calitate. Testul gospodinei pricepute



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list