Hackerii iranieni susțin că au spart sistemul radar al israelienilor. Ce mesaje au primit cetățenii din Israel, direct pe telefoane

Grupul susține că s-a infiltrat în sistemele radar și a expediat 500.000 de mesaje text către cetățenii israelieni. "Aveți doar câteva ore la dispoziție pentru a repara sistemele", avertiza mesajul.

În urma escaladării tensiunilor legate de un potențial atac iranian, Handala a dat publicității o declarație pe rețelele de socializare, afirmând că a pătruns în sistemele de apărare radar ale Israelului. Anunțul, împărtășit prin Telegram, a fost lipsit de detalii, dar a subliniat succesul său semnificativ, putând submina securitatea națională a Israelului. "Aveți doar câteva ore la dispoziție pentru a repara sistemele radar", au reiterat atacatorii în mesajul lor.

Mai mult, grupul susține că a trimis 500.000 de SMS-uri cetățenilor israelieni, îndemnându-i să se opună guvernului lor și să sprijine Iranul. Aceste mesaje conțineau, de asemenea, amenințări la adresa Israelului, scrie ziuanews.

Val de reacții după atacul Iranului asupra Israelului. China şi-a exprimat "profunda preocupare", Arabia Saudită îndeamnă la "cea mai mare reţinere"

"Oamenii vor plăti pentru crimele și prostia liderilor voștri. Nu există nicio îndoială că liderii voștri vor regreta aceste aventuri nebunești. Evacuați orașele; poate că veți vedea mai puține pagube!", se arăta în mesaj. "Nu ezitați și nu dormiți; șansa de a evada este mai mică de zece secunde și poate că orașul vostru va fi ales".

Handala este cunoscută pentru faptul că vizează interese israeliene. În trecut, a efectuat atacuri cibernetice asupra site-urilor web guvernamentale și din sectorul privat.

În timp ce afirmațiile atacatorilor rămân neverificate de surse oficiale israeliene, experții în securitate din Israel își exprimă îngrijorarea tot mai mare cu privire la posibilitatea unor atacuri cibernetice iraniene care vizează infrastructura națională critică.

Orientul Mijlociu fierbe. Iranul a lansat peste 200 de proiectile împotriva Israelului. Forţele americane se implică și doboară dronele. Reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU



de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list