Eveniment special: Uranus se pregătește de marea conjuncție cu beneficul Jupiter. 5 zodii care trec prin schimbări uluitoare

Când Uranus este implicat, suntem de obicei treziți la realitate, în bine sau în rău, de ceea ce ar putea părea a fi evenimente șocante, dar în realitate, ele sunt consecința naturală a ceva care nu ne mai slujește. Unii pot percepe un Uranus „adormit" și o încetinire a progresului în timpul fazei sale retrograde. Cu toate acestea, când devine direct, putem experimenta schimbări profunde și neașteptate, precum și idei strălucite și epifanii.

Jupiter se unește cu Uranus în acest an pentru prima dată din 2011, așa că este posibil să simți că ai fi pe cale să pornești într-un nou capitol interesant din viața ta. Una dintre cele mai semnificative întâmplări astrologice din 2024 va fi conjuncția dintre Jupiter – planeta abundenței, prosperității și creșterii – și Uranus – planeta răsturnărilor dramatice, a sfidării și a revoluției în ceruri. Trebuie menționat că această apariție este destul de neobișnuită. Ultima dată, în zodia Taur, Jupiter și Uranus s-au întâlnit în 1941. Următoarea conjuncție va fi în 2037.

Iată ce zodii trec prin schimbări uluitoare cu Uranus direct în TaurTaur

Uranus se deplasează în prezent prin casa ta a întâia a sinelui, provocând o transformare personală semnificativă în viața ta și în modul în care abordezi alte persoane și situații. Când Uranus se află în casa ta întâi, ești mai deschis la idei și abordări noi. Prin urmare, mișcarea directă a lui Uranus indică faptul că ai oportunitatea de a te reconecta cu propria ta latură creativă și de a-ți pune din nou în aplicare magia unică. Vei reveni la ritmul tău incitant și vei face lucrurile să se întâmple, chiar dacă lucrurile ar putea începe cu o surpriză.

Horoscopul dragostei pentru weekendul 13-14 aprilie. Cine dă lovitura în acest sfârșit de săptămână

Rac

În timp ce Uranus era retrograd, ai putut simți că nu știi pe cine să ai încredere, dar acum, odată cu mișcarea directă a planetei, vei putea distinge prietenii de dușmani. Acest lucru se va schimba și dacă rețeaua ta socială pare plictisitoare sau inexistentă. Ai putea descoperi că te aliniezi cu unele grupuri noi, deoarece a unsprezecea casă guvernează organizațiile și grupurile. Acum este, de asemenea, un moment excelent pentru a căuta un nou loc de muncă, dacă acesta este un lucru care te interesează.

Fecioară

Planeta călătoriilor, învățării, spiritualității și a viziunii asupra lumii – Uranus – a fost cinci luni în mișcare retrogradă în casa ta a noua. De când Uranus este direct oportunități neașteptate se deschid în calea ta. Ambiții mărețe sunt ceva la care visezi? Dacă da, ar trebui să începi să-ți transformi acum visurile în realitate.

Ține minte că aceasta nu trebuie să fie neapărat o programă de educație formală dacă educația ta a fost pusă pe pauză. Poate fi chiar o formă de învățare autodidactă. Deoarece Uranus guvernează internetul, putem călători instantaneu în jurul lumii și întâlni oameni în locuri îndepărtate; călătoria poate deveni și mai atractivă.

Ce ar trebui să faci acum ca să nu regreți la 80 de ani, în funcție de zodia ta

Capricorn

Prietenii, dragostea și copiii sunt toate aspecte ale vieții tale influențate de Uranus în Taur. În special pentru cei neimplicați, mișcarea directă a lui Uranus nu poate aduce decât lucruri bune pentru perspectivele romantice. Această tranzitare te poate aduce față în față cu un posibil interes romantic, sau poate ai întâlnit pe cineva anterior! Dacă ești într-o relație, lucrurile ar trebui să se încingă rapid, scriu astrologii.

Acest lucru se va schimba și dacă ai avut probleme cu prietenii sau nu ai avut mult timp să petreci cu ei Dacă ești părinte și ai observat o creștere a problemelor copilului tău, lucrurile ar trebui să se îmbunătățească, sau s-ar putea să începi să te gândești la începerea unei familii.

În cele din urmă, deoarece a cincea casă este asociată cu procesul creativ, ai putea experimenta o explozie bruscă de inspirație. Dacă acesta este cazul, acum este momentul să o faci!

Vărsător

Lucrurile se mișcă cu o viteză de melc și poți întâlni mai multe întârzieri și enervări decât de obicei atunci când Saturn sau Uranus, planetele care guvernează semnul tău, sunt retrograde. Deoarece mișcarea retrogradă a unei planete este în mod obișnuit momentul cel mai dificil, mișcarea sa directă poate fi văzută doar ca un beneficiu.

Uranus poate aduce schimbări neașteptate în viață. Despărțiri, noi locuri de muncă și relocări sunt toate aspecte ale vieții pe care Uranus în Taur le coordonează.

Dacă este cazul, ia-o ca pe un semn din partea universului că ai nevoie de o schimbare, chiar dacă nu este ușor.

Zodiac Chinezesc, săptămâna 15-21 aprilie 2024. Energiile benefice ale Dragonului, dăruite cu generozitate zodiilor înțeleptede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list