Gafă la Jandarmeria Română: Un jandarm norocos s-a trezit cu 300.000 de euro în cont, reprezentând salariile colegilor săi

Surse din Jandarmerie spun că jandarmul norocos este originar din Gorj, dar muncește în Capitală.

Eroarea administrativă i-a afectat pe angajații Jandarmeriei care aveau contul la o anumită bancă, iar norocosul și-a vazut contul cum a crescut spectaculos cu echivalentul a 300.000 de euro.

Odată ce s-a văzut cu banii în cont, jandarmul care s-a pricopsit cu salariile colegilor a realizat un video unde se amuză pe marginea sumei exorbitante primită.

Accidentul suspect al fostului prefect al Hunedoarei l-a pus pe oficial pe gânduri: „Situația a fost cel puțin ciudată, pentru că autoturismul a fost verificat nu cu mult timp în urmă"

„Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi lamborghini, într-o lună iaht. Uite! Dau așa până mâine", spune jandarmul.

Din păcate pentru el, bucuria i-a fost de scurtă durată întrucât, în urma sesizării acestei erori, acestuia i-a fost retrasă suma de bani.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București are zece brigăzi de jandarmi, adică circa 4.000 de angajați. În acest caz, au fost afectați doar cei care primeau salariul prin intermediul unei anumite bănci.

Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu a fost trimis în spatele gratiilor. Decizia judecătorilor care i-a temperat pasiunile cadrului didacticde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list