DNA, cu tunurile pe Statul Paralel! Foștii generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, așteptați să ajungă în fața procurorilor anticorupție - SURSE

A inceput destructurarea Statului Parael din Romania. Florian Coldea si Dumitru Dumbrava sunt asteptati, miercuri, la sediul DNA din Capitala pentru a da explicatii si a fii audiati. 

Marti, omul de afaceri Catalin Hiteg a fost aici la audieri intr-un dosar in care a depus o plangere pe numele celor doi fosti generali de la varful SRI, dar si a lui Dan Tocaci si Doru Trăilă.

Culisele Statului Paralel, ediție incendiară. Cătălin Hideg, omul care a denunțat caracatița generalilor SRI, dă totul în vileag

Vorbim despre acuzatii grave, respectiv constituirea unui grup infractional organizat. Dupa ce au iesit din activitate, au exercitat presiuni aupra Justitiei si au cerut de la oamenii de afaceri cercetati pe nedrept sume exorbitante de bani. 

Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: "E un moment istoric"



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list