Copil de 3-4 ani, ieșit pe geamul unei mașini aflate în mers: părinții nu au luat nicio atitudine. Scene ireale în trafic, la Constanța!

Inconștiență maximă în trafic, la Constanța. În imaginile surprinse de un participant la trafic, se poate observa cum copilul ieșit pe geamul mașinii se întinde probabil pentru a atinge caroseria unui TIR aflat foarte aproape de aceaasta, pe banda de lângă, relatează .replicaonline.ro. Incidentul s-a petrecut la o oră de vârf și cu trafic intens, lucru care se poate constata cu ușurință din imaginile apărute în spațiul online.

Niciunul dintre adulții aflați în autoturism nu s-au autosesiat, lăsând copiulul să se amuze în continuare, în ciuda pericolului la care se expunea. Șoferul își vede mai departe de drum iar mașina este surprinsă cum se îndepărtează, minorul fiind în continuare ieșit pe geam. 

Incidentul vine la scurt timp după ce un alt copilului de numai 1 an a fost filmat în timp ce stătea aplecat pe geamul deschis al unui autoturism, în traficul infernal din Bucureşti.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list