Accidentul de la 2 mai. Tatăl Robertei: „Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot"

„Eu ţin să mulţumesc presei din toată România pentru că a multimediatizat acest caz şi nu au fost lăsaţi, Miruna şi Mihai Pascu, să facă ce ştiu ei mai bine, adică să cumpere oameni. 

Da, este normal să îşi apere copilul, dar pe copilul meu cine îl mai apără? Spre deosebire de copilul lui, acești doi care unul a fost rupt în două şi fata mea care a fost înmormântată în sac, ei nu mai au nicio apărare. 

Pentru declarațiile pe care le-am făcut îl rog să mă ignore. Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot, aşa cum face şi la ora actuală cu făcătura asta de judecată. 

Şi referitor la Vlad Pascu, el fiind în puşcarie cum are dreptul la telefoane? Să îmi răspundă şi mie un avocat competent", a declarat Ştefan Dragomir, tatăl Robertei.

Tatăl lui Vlad Pascu acuză presa de relaţia tensionată cu părinţii victimelor: "Îi asmuţiţi împotriva mea". Ce spune despre tinerii uciși de fiul său

Mihai Pascu, tatăl şoferului drogat care a omorât cu maşina doi tineri în localitatea 2 Mai, în vara anului trecut, le-a transmis, marţi, jurnaliştilor să îi lase în pace pe părinţii victimelor şi să nu-i mai "asmută" împotriva lui.

"Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc, este un lucru tabu pentru mine. Dacă pentru dumneavoastră nu este un lucru tabu, este treaba dumneavoastră. Pentru mine este un lucru solemn acolo. Sunt nişte copii morţi, în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva şi nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă. Lăsaţi oamenii ăia în pace, că aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut? (...) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat pe fiecare să-şi plângă morţii şi să-şi tragă sufletul", a declarat Mihai Pascu, la Tribunalul Bucureşti.

Cum încearcă Mihai Pascu să manipuleze opinia publică! Interviu halucinant

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list