Vot cu urna mobilă în 5 mari spitalele bucureştene. Ce trebuie să știe românii internați, care vor să-și exercite dreptul de a alege

"Sunt cereri de vot cu urna mobilă. Încă nu sunt centralizate", a declarat vineri pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

"Managerul Institutului Clinic Fundeni, Anca Coliţă, a afirmat că şi în unitatea medicală pe care o conduce se va vota cu urna mobilă.

Potrivit medicului, până vineri la prânz aproximativ 30 de persoane depuseseră cerere pentru a vota în spital.

Şi la Spitalul Militar Central "Carol Davila" se va vota cu urna mobilă, după cum a confirmat comandantul Florentina Ioniţă Radu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar Arseni", Florin Bica, a afirmat că au fost depuse cereri de vot pentru alegerile de duminică.

De asemenea, se va vota cu urna mobilă şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Românii îşi vor alege duminică reprezentanţii în administraţia locală - primarul general al Capitalei, preşedinţii de consilii judeţene, membrii Consiliului General al Municipiului Bucureşti sau ai consiliilor judeţene, primarii localităţilor/ primarii de sectoare ale Capitalei, precum şi membrii în consiliile locale ale fiecărei unităţi administrativ-teritoriale. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list