Tragediile s-au ținut lanț, Arafat a căzut mereu în picioare. CINE îl apără din umbră: dezvăluiri incendiare

Era iarna lui 2011 când Traian Băsescu anunța schimbarea legii sanitare astfel încât se liberaliza accesul firmelor private la fondurile destinate serviciilor medicale de urgență. Lege cu care Raed Arafat nu a fost de acord, motiv pentru care Traian Băsescu a sugerat că mai bine și-ar da demisia.

Basescu: V-am rugat ca orice observatie aveti pe tema serviciilor de urgenta sa o inaintati la noua lege?

Arafat: Sigur.

Basescu: Acesta a fost si motivul telefonului meu. Si atunci, contributia dvs care este: un scandal public si dezinformarea populatiei?

Fondatorul SMURD a demisionat a doua zi. Pe 12 ianuarie încep primele proteste față de președinte, proteste care urmau să devină extrem de violente.Dorin Cocoș a dezvăluit în exclusivitate la Realitatea PLUS că protestele ar fi fost orchestrate din umbră de generali, iar asta pentru că Băsescu le-a deranjat omul, pe Raed Arafat.

Dorin Cocos:  Prin 2010, cred, a venit o persoana - nu vreau sa-i dau numele - mi-a adus un dosar atat de mare cu ce hoții vrea sa faca Raed Arafat cu niste salvari, vreo 300 de salvari. O smecherie de-asta, tipic romaneasca. Si eu, normal, m-am dus si le-am zis: <<Bai, asta vrea sa fure miliarde>>.

Anca Alexandrescu: Deci v-ati dus la Coldea si la Maior cu dosarul? Si ce v-au spus?

Dorin Cocos: Giurgea a spus <<Ba, Florine, ia-l, ma! Uite ce se intampla>>. Si eu am zis: <<Gata, mă, se ocupa ei>>.

Licitatia merge inainte, au castigat aia. Si eu, cand m-am mai dus la ei, am intrebat: <<Pai si cu dosarul ala?>> Si aia au zis: <<Ah, pai nu se confirma nimic>>. Gata, mie mi-a cazut fisa atunci. Zic, gata, ma, ala e omul lor. 

Anca Alexandrescu: Au inceput oamenii sa iasa in strada impotriva lui Badescu...

Dorin Cocos: Pai cum, asa dintr-o data, pentru un arab. Deci toata chestiunea aia s-a intamplat pentru ca Coldea il tinea in brate pe Arafat si asa s-a manipulat lumea.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list