Tânărul care a murit înecat în Olt era fotbalist la CSM Slatina. Avea doar 19 ani

„Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente. Momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19. Flavius Magraon. Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava. Acesta şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie. Transmitem condoleanţe şi putere familiei. Este mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!", este mesajul celor de la CSM Slatina.

Sămbătă, Flavius și un alt prieten, în vârstă de 17 ani, au vrut să dea o tură cu skijet-ul pe Olt. Potrivit presei locale, cei doi s-au răsturnat, iar Flavius nu a mai reușit să iasă din apă.

Căutările au continuat pe tot parcursul nopții, iar duminică trupul tânărului a fost identificat de scafandri, la aproximativ 100 de metri în larg și adus la mal.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list