Suferința lui Cornel Dinu: Lăsat fără apartament de către propriul fin. ”Îmi scriu testamentul, m-a nenorocit nedreptatea”

Dinu, poreclit și „Mister" a pierdut deja un proces intentat de Țălnar și trebuie să retrocedeze locuința. Acesta din urmă a demonstrat că imobilul îi aparține. Asta, în ciuda faptului că Dinu susține că i-ar fi plătit 10.000 de dolari lui Țălnar pe apartament. 

În vârstă de 75 de ani, Cornel Dinu a declarat că este foarte mâhnit din cauza sentinței primite, mai ales că l-a protejat și l-a ajutat pe Cornel Țălnar vreme de zeci de ani. Dinamovistul a transmis presei că este pregătit să își scrie testamentul și că „l-au nenorocit minciuna și nedreptatea".

Orașul din România unde un loc de parcare închiriat de primărie a ajuns să coste peste 10.000 de leiPe de altă parte, Țălnar declară că procesul cu Dinu este „cea mai mare decepție a vieții sale" și că nu s-ar fi așteptat la atât de multă mârșăvie din partea lui. Mister îl contrazice și spune că i-ar fi plătit 10.000 de dolari în trecut pentru apartament. Mai mult, dinamovistul se apără și transmite că imobilul a fost locuit de doar câteva ori.Cornel Dinu simte că întregul proces pornit de Țălnar este doar o tâlhărie la adresa sa și că paiele s-au aprins abia după moartea soției finului său. După aceea, ar fi primit o vizită din partea fiului lui Țălnar, despre care spune că este toxicodependent și că ar fi pus ochii pe apartament. 

Nicușor Dan dă vina pe schimbările climatice pentru inundațiile din București și spune că sistemul de canalizare e depășitde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list