Șine dilatate de la caniculă, tramvaie blocate pe traseu. Anunțul STB

Tramvaiele care circulă pe liniile 19, 23 și 27 sunt blocate în zona Bulevardul Camil Ressu - Strada Râmnicu Sărat din București ,din cauza șinei dilatate. Și linia 40 a fost blocată din același motiv, pe Bulevardul Basarabia.

Linia 40 - blocata pe Bd. Basarabia, in zona statiei Arena Nationala, pe sensul spre Piata Sfanta Vineri. Cauza: sina dilatata.

— STB SA Clienti (@Clienti_stbsa) June 3, 2024

Tramvaiele care circulă pe liniile 19, 23 și 27 sunt blocate în zona Bulevardul Camil Ressu - Strada Râmnicu Sărat din București ,din cauza șinei dilatate. Și linia 40 a fost blocată din același motiv, pe Bulevardul Basarabia. "Liniile 19, 23 și 27 – blocate în zona Bd. Camil Ressu/Str. Râmnicu Sărat, pe sensul spre Chimopar, din cauza liniei dilatate.", a transmis Societatea de Transport București (STB). Din imaginile publicate de oameni pe rețelele sociale se observă că șina este dilatată pe o lungime de aproximativ 3 metri.

 

Liniile 19, 23 si 27 - blocate in zona Bd. Camil Ressu/Str. Ramnicu Sarat, pe sensul spre Chimopar, din cauza liniei dilatate.

— STB SA Clienti (@Clienti_stbsa) June 3, 2024

"Liniile 19, 23 și 27 – blocate în zona Bd. Camil Ressu/Str. Râmnicu Sărat, pe sensul spre Chimopar, din cauza liniei dilatate.", a transmis Societatea de Transport București (STB).

Din imaginile publicate de oameni pe rețelele sociale se observă că șina este dilatată pe o lungime de aproximativ 3 metri.

Din același motiv, au fost blocate și tramvaiele de pe linia 40, pe Bulevardul Basarabia, în zona stației Arena Națională, și au circulat deviat timp de 32 de minute. Ulterior, problema a fost remediată iar circulația tramvaielor a fost reluată.

 

  

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list