Scene ireale la Turnu Măgurele. Un consilier local PSD s-a luat la bătaie cu un elev - VIDEO

Concret, Răzvan Vasile, care este și inspector general adjunct, s-a luat la bătaie cu un elev de la un alt liceu, la banchetul de clasa a XII-a. VEZI VIDEO AICI

Răzvan Vasile este și profesor la Colegiul Unirea, iar intenția adolescentului, elev la liceul „Marin Preda", de a veni la banchetul unei alte unități de învățământ nu i-ar fi fost pe plac dascălului consilier, potrivit presei locale. Mai mult, tot ei spun că cel care a dat primul cu pumnul ar fi fost profesorul Răzvan Vasile, iar toată scena a fost filmată de o tânără care se afla la petrecere.

Având în vedere poziția sa de autoritate, atât ca profesor, cât și ca consilier local, folosirea violenței împotriva unui adolescent poate fi percepută ca un abuz de putere, ceea ce subminează încrederea publicului în instituțiile educaționale și administrative, notează presa locală.

Reacția lui Răzvan Vasile

„În seara zilei de 04.06.2024, în calitate de cadru didactic la CN ,,Unirea" Turnu Magurele am participat la banchetul absolvenților. În jurul orei 1.30 am auzit o eleva spunând umor colegi ca la întrarea în restaurant se afla mai multe persoane care nu sunt elevi ai colegiului. Le-am cerut acestora sa se îndepărteze și sa ii lase pe elevii Colegiului sa își desfășoare activitatea.Unul dintre tinerii de afara mi-a adresat în mod repetat injurii, m-a scuipat de mai multe ori și în timp ce îl îndepărtăm de la întrare m-a lovit fără a-mi provoca vătămări corporale.

Atunci au intervenit alte persoane aflate în fata localului public, l-au luat pe acesta, el s-a urcat intr-un autoturism și a plecat.Ulterior a revenit, dar nu am mai interacționat cu acesta", a precizat, pentru PS News, Răzvan Vasile.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list