SAGA extinde zona de Mainstage pe aeroport și pune la bătaie încă 30.000 de abonamente pentru cele trei zile de festival

„Dorința de a mări spațiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj. Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toți festivalierii să se bucure de aceleași condiții, de aceeași experiență de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea șansa să vadă artiști pentru prima dată în România", spune Allan Hardenberg, CEO Saga.

 

Nicki Minaj, „regina muzicii rap", este cap de afiș la SAGA 2024, iar prezența artistei în premieră în România a fost printre principalele motive pentru care fanii s-au înghesuit să-și cumpere bilete încă din primele zile.

O echipă de 400 de oameni stă la baza realizării celui mai mare și mai iubit festival de muzică din București

 

Aproape 50 de tiruri cu echipament au fost descărcate pe terenul de la Romaero, unde în numai câteva zile se va ridica SAGA 2024. Ediția de anul acesta promite să fie memorabilă, muzica va răsuna lângă aeroportul Băneasa în 300 de boxe, iar 1000 metri pătrați de LED-uri și 2000 de lumini inteligente vor contribui la atmosfera de poveste din cele trei zile de festival.

Încă 30.000 de abonamente de Acces General

 

Odată cu extinderea spațiului, a fost suplimentat și numărul de bilete cu încă 30.000 de abonamente de acces general, iar fanii care nu au apucat să le achiziționeze, încă mai au timp. Există mai multe tipuri de abonamente pentru cele trei zile de festival, ce pot fi achiziționate de pe site-ul festivalului: https://www.sagafestival.com:

 

Abonament 3-Day General Access pentru cei sub 21 de ani - 412 RONAbonament 3-Day General Access pentru cei peste 21 de ani - 522 RONAbonament 3-Day General Access Plus (acces la Rave Pit de la scena Techno) - 632 RONAbonament 3-Day VIP (acces platformă oricare din cele 3 platforme VIP, dintre care 2 la Mainstage, și una la scena Spark, dar și acces Rave Pit la scena Techno) - 935 RON

 

Extins pe aproximativ 125.000 de metri pătrați, aproape cât 18 terenuri de fotbal, SAGA se alătură celor mai populare festivaluri mondiale precum Tomorrowland (Belgia), Coachella (California) sau Electric Daisy Carnival (Las Vegas) și așteaptă anul acesta un număr record de participanți: peste 200.000 de festivalieri care se vor distra în cele trei zile alături de artiștii preferați.

 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list