Robert a avut parte de un sfârșit cumplit la doar 21 de ani. Tânărul a murit înecat în Olt

Cum s-a întâmplat totul

Pompierii de la Detașamentul din Zimnicea au fost alertați imediat după ce prietenii tânărului au observat că acesta a dispărut sub apă în timp ce înota în zona plajei din localitatea Islaz. În sprijinul operațiunilor de căutare s-au mobilizat scafandrii de la ISU Teleorman și ISU Olt, care au căutat cu intensitate în apele râului pentru a-l găsi pe Robert.

Potrivit informațiilor disponibile, Robert se relaxa și se bucura de o nouă zi de vară alături de doi prieteni când tragedia a avut loc. În timp ce înota și traversa râul Olt, acesta a fost luat de curenții puternici și a dispărut sub apă. Prietenii săi, alarmați de situație, au sunat de urgență la numărul unic de apeluri de urgență 112, declanșând o operațiune de salvare intensivă.

După ore de căutări intense, echipajele de salvatori au reușit să-l localizeze pe Robert și au început imediat manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse pentru a-l readuce la viață, medicii nu au reușit să restabilească bătăile inimii sale.

Întreaga comunitate locală este profund marcată de această pierdere tragică, iar familia și prietenii lui Robert trec printr-un moment extrem de dificil. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list