Proprietarul unei stâne din județul Bacău, reținut după ce l-a obligat pe un cioban să stea cu picioarele în găleţi cu ciment. Motivul halucinant pentru care a recurs la acest gest

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău au anunţat, miercuri, că poliţiştii cercetează doi bărbaţi din comuna Motoşeni pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, iar unul dintre ei a ajuns după gratii.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 33 de ani, din comuna Motoşeni ar fi lucrat ca cioban la stâna unui localnic de 47 de ani, iar în cursul lunii mai, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă şi-ar fi exprimat nemulţumirea cu privire la modul de îngrijire a animalelor. Deţinătorul stânii, împreună cu un alt localnic, de 36 de ani l-ar fi dus pe cioban într-un grajd, l-ar fi introdus cu picioarele în două găleţi în care ar fi turnat ciment, ameninţându-l că îl vor ţine acolo până când betonul se va întări. Totodată, bărbatul de 47 de ani l-ar fi lovit în momentul în care acesta ar fi încercat să fugă din locul în care era ţinut împotriva voinţei sale", au anunţat poliţiştii.

Ei au făcut două percheziţii la locuinţele celor doi bărbaţi care l-au obligat pe cioban să stea cu picioarele în ciment. La casa bărbatului de 36 de ani au fost găsite pliculeţe cu substanţă vegetală, un dispozitiv tip grinder, plicuri ce conţin ambalaje şi foiţe de tutun.

La vederea agenților, bărbatul a încercat să fugă prin spatele casei, dar a fost prins în scurt timp. El a fost reţinut pentru 24 de ore.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list