Premierul Italiei, Giorgia Meloni, mesaj de susținere pentru mișcarea Alternativa Dreaptă din România - VIDEO

„România joacă un rol la răscrucea Europei Centrale, de Est și de Sud Est. Românii vor merge la vot duminica aceasta. Acum este momentul să le oferim oamenilor ceea ce merită. Protejarea cetățenilor și siguranța granițelor, lupta împotriva migrației ilegale, apărarea valorilor creștine. Acestea sunt prioritățile partidului nostru pe care le împărtășim profund noi și conservatorii europeni", a transmis Georgia Meloni.

Adela Mîrza, președinta Alternativa Dreaptă România, consideră că susținerea unui lider de calibru internațional precum Giorgia Meloni aduce o vizibilitate sporită pentru Alternativa Dreaptă și are potențialul de a mobiliza electoratul conservator din România.

„Mulțumim, Giorgia Meloni, pentru susținerea oferită mișcării Alternativa Dreaptă încă de la început!

Susținerea unui lider de calibru internațional precum Giorgia Meloni aduce o vizibilitate sporită pentru Alternativa Dreaptă și are potențialul de a mobiliza electoratul conservator din România.

Veniţi alături de noi şi de cea mai puternică mişcare conservatoare internaţională - European Conservatives and Reformists Party. Împreună putem readuce Europa la valorile care au făcut-o măreaţă: protejarea identităţii, a graniţelor, a culturii şi a tradiţiilor", a transmis Adela Mîrza.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list