Pregătirea Rusiei pentru negocieri de pace nu este altceva decât un „teatru”. Armata rusă e mai bine pregătită decât în 2022

Pregătirea Rusiei pentru discuții de pace, așa cum a relatat Reuters, citând surse rusești, nu este nimic mai mult decât "teatru", potrivit expertului militar George Barros de la Institute for the Study of War (ISW), citat de Defense Romania.

 

Într-un podcast realizat de The Washington Time, el a declarat că acest semnal transmis de Vladimir Putin este probabil să fie sincronizat pentru a veni într-un moment în care în Occident are loc o dezbatere politică privind viitorul sprijinului acordat Ucrainei, cu scopul de a submina încrederea partenerilor occidentali în ceea ce privește cursul pe care ar trebui să îl urmeze în război.

În plus, a spus Barros, Putin speră să împiedice ca Washingtonul să acorde Ucrainei permisiunea de a folosi arme furnizate împotriva unor ținte aflate direct pe teritoriul Rusiei. Cu toate acestea, după cum a relatat Voice of America, Casa Albă a acordat aceasta permisiune, deși cu unele restricții, inclusiv în ceea ce privește utilizarea ATACMS.

 de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list