Păcăleala pentru pensionari. De ce întârzie deciziile de recalculare a pensiilor, anunțațe încă din luna mai?

Deși Casa Națională de Pensii a anunțat că încă din luna mai pensionari vor începe să primească, odată cu talonul, și deciziile de recalculare, acest lucru nu s-a întâmplat și nici un este foarte clar când vor sosi aceste hârtii, potrivit Realitatea Plus.

Când se plătesc, de fapt, pensiile pe luna iunie? 2,5 milioane de beneficiari vor primi banii cu întârziereSurse din Ministerul Muncii au declarat că se lucrează în acest moment la aceste documente dar că nu se știe exact când vor fi distribuite. Deciziile de recalculare conțin toate datele despre situația beneficiarului, dacă acesta va avea parte de o majorare a pensiei, cum se face aceasta și care va fi noua sumă pe care ar trebui să o primească începând cu luna septembrie.Cu cât aceste decizii ajung mai târziu există temerea că oamenii nu vor mai avea timp să analizeze informațiile și eventual să înainteze contestații, dacă ei consideră că au fost nedreptățiți la recalculare.

Cine va primi cele mai mari creșteri la recalcularea pensiilor. Precizările ministrului MunciiRecalcularea PENSIILOR. 99% din dosare sunt procesate! Anunțul lui Daniel Baciu

 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list