O româncă și fiul ei au fost uciși de soțul spaniol. Un muncitor român a văzut întreaga scenă

Crima a avut loc în urma unui conflict

Incidentul tragic s-a petrecut într-o locuință din Spania, unde cei doi soți au avut o dispută. În urma unei crize de nervi, bărbatul spaniol a pus mâna pe o pușcă de vânătoare și a împușcat-o mortal pe soția sa româncă și pe fiul acesteia. În acel moment, în locuință se aflau doi martori: un muncitor român și iubita tânărului. La auzul împușcăturilor, cei doi au fugit din casă.

Iubita tânărului a sunat imediat la serviciile de urgență, sperând că victimele ar putea fi salvate. Cu toate acestea, intervenția medicală nu a reușit să o salveze pe femeie sau pe fiul ei, ambii fiind declarați decedați.

Ce au transmis vecinii

Vecinii cuplului au fost șocați de eveniment, neavând nicio bănuială despre problemele din familie. Nu au fost raportate incidente sau scandaluri în trecut, iar cei doi păreau să fie bine integrați în comunitate.

Florina, împreună cu Vicente, locuia în Lliria, alături de ceilalți doi copii ai româncei. Cei doi soți erau implicați în renovarea unei case și nu dădeau semne de dificultăți care ar putea prevesti o asemenea tragedie.

„Aranjaseră totul, femeia pusese mușcate și arăta foarte frumos," a povestit o vecină despre Florina, subliniind cât de bine părea să fie gospodăria înainte de acest incident șocant.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list