O copilă de șase ani a murit în timp ce juca badminton. O bucată din rachetă i-a intrat în craniu

Detalii cutremurătoare ale incidentului

Fetița, care era în vacanță cu familia, se juca împreună cu fratele ei cu rachetele de badminton în curtea unei căsuțe din Limerick. În timpul jocului, o bucată dintr-una dintre rachete s-a desprins și i-a străpuns craniul. Salvatorii au sosit rapid la fața locului și au transportat-o de urgență la spital, unde a fost tratată în stare critică.

Din nefericire, starea fetiței s-a agravat, iar după patru zile de la incident, ea a murit. Înainte de deces, medicii au fost nevoiți să efectueze o intervenție chirurgicală complexă, în timpul căreia i-au îndepărtat o parte din creier. Aceasta a dus la pierderea mai multor funcții vitale, inclusiv capacitatea de a respira singură.

Familia este devastată de durere

Părinții fetiței, profund afectați de tragedie, au primit vestea că șansele de supraviețuire ale copilului lor erau foarte mici. Durerea resimțită de familie este copleșitoare, iar aceștia se pregătesc acum pentru înmormântarea micuței, care va avea loc pe 15 iunie.

„Am stat puțin pe treptele din față, plângând, până când în sfârșit mi-am făcut curajul să deschid ușa. Ne-am prăbușit din nou într-o grămadă pe podeaua bucătăriei, plângând mai tare ca familie decât am făcut-o vreodată", a mărturisit tatăl fetiței.

Părinții și apropiații sunt acum în doliu, încercând să facă față pierderii devastatoare a fetiței lor iubite.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list