Nicolae Ciucă: „Al doilea metrou în afara Bucureștiului reprezintă o nouă etapa, o nouă abordare pentru administrațiile locale și Guvernul României”

„Mă bucur foarte mult să particip la acest eveniment, să fim martorii unui obiectiv atât de important pentru Municipiul Cluj Napoca, cât și pentru comuna Florești. Din ce în ce, comuna capătă mai multă relevanță și atrage proiecte pentru a se dezvolta, ceea ce este foarte meritoriu, în contextul în care Cluj are o perspectivă pozitivă în ceea ce înseamnă consolidarea ca pol de dezvoltare regională. Acest nou proiect este o dovadă că România se transformă, se modernizează.

Clujul este vârful de lance, în ceea ce înseamnă viziune, atragere de fonduri, o echipă la nivelul administrației locale, în măsură să proiecteze tot ceea ce este necesar să proiecteze pentru oameni.

Îmi aduc aminte, domnule primar, când vorbeați despre metrou, lumea nu a crezut că se poate, că acest proiect poate să prindă contur și astăzi asistăm la implementarea lui. Este o rută foarte aglomerată s-au făcut diferite analize și s-a decis să se ajungă pe soluția Metroului, care va descongestiona traficul. Metroul va face în așa fel încât 29.000 de autovehicule să nu mai circule, ceea ce este un număr foarte relevant. Din perspectiva mea, este relevant si pentru ceea ce înseamnă perspectiva dumneavoastră verde pentru transformarea Clujului. Eu imi doresc foarte mult să aveți o coerență la tot ceea ce înseamnă proiectele ce le-ați pus în practică, de la terminalul Aeroport, inclusiv obiective despre care ati vorbit și completează celelalte măsuri pe care le-ați luat pentru ritmul de dezvoltare", a spus Nicolae Ciucă.

„Sunt convins că cei ce și-au asumat constructia, înțeleg care sunt așteptările și nu o să piardă timpul, pentru a putea să se țină de termenele asumate. Vă felicit domnule primar, pe toți cei implicați, Givernul României. S-a înțeles că România poate să treacă la o nouă etapă. Al doilea metrou în afara Bucureștiului reprezintă o nouă etapa, o nouă abordare pentru administrațiile locale și Guvernul României. Vă felicit și vă doresc succes în execuție", a mai transmis președintele PNL.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list