Mihail Neamțu: „Macovei s-a întâlnit cu Soros în SUA, ca să pună la cale protestele 'reziștilor' ”

Dezvăluiri șocante despre mafia statului paralel! Miliardarul George Soros s-a întâlnit cu Monica Macovei la New York pentru a pune la cale operațiunea protestelor cu reziști.

Este declarația șocantă a lui Mihail Neamțu la Realitatea PLUS despre cum s-au finanțat mișcările activiștilor cu bani veniți din afară. Mai mult, Macovei și Coldea erau foarte apropiați și puneau la cale destabilizarea clasei politice, a dezvăluit în premieră Dorin Cocoș în emisiunea Culisele Statului Paralel.

Mai mult, afacerile românești ar fi fost sabotate și ruinate de sistemul ocult pus la cale de triada justițiară Coldea-Macovei-Kovesi în interesele lui Soros, mai spune Neamțu. 

„Inclusiv madam Macovei a fost pusă să își facă un partid. Avea vreo șansă Monica Macovei la prezidențiale? Cine a pus-o să facă partid? Pai eu cred ca domnul Coldea. Erau așa apropiați? Bineînțeles. Deci doamna Macovei e în continuare apropiată? Că a scapăt ușor cu accidentul ăla. Doamne ferește! Nu îi doresc râul. Cum vă explicați că, peste noapte, și-a făcut partid. Ce șanse avea ca să ia din bazin? Amândouă au luat din bazinul domnului Traian Băsescu", a declarat Mihail Neamțu.

Dorin Cocoș a demascat în exclusivitate la Realitatea PLUS legăturile strânse dintre Florian Coldea și Monica Macovei. Fostul soț al Elenei Udrea susține că Macovei a fost ghidată să destabilizeze puterea lui Băsescu. Mihail Neamțu dezvăluie că Macovei s-a întâlnit cu George Soros la New York, iar miliardarul a asigurat-o pe fostul ministru al Justiției că activiștii anti corupție de la noi din țară vor fi sponsorizați.

„Am surprins-o pe doamna Macovei în aeroportul din New York, în martie 2017 și la întrebarea pe care i-am pus-o „unde te duci?" a zis că la George. Și am întrebat la George Soros? Da, firește, a zis ca vor discuta despre fenomenul „#rezist".

George Soros are de foarte mult timp un interes în zona Balcanilor și a Europei de Est printr-o rețea de ONG-uri care reprezintă a cincea coloană și plătește activiști civici care dezactivează toți pilonii unui stat național. Ani de zile ni s-a spus, în România, caâă trebuie să separăm mediul de afaceri, dar mediul a fost distrus de rețeaua Coldea si apropiați ai lui Soros din spațiul nostru", a declarat Dorin Cocoșde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list