Mihai Leu, internat de urgență la Institutul Fundeni din Capitală! Simptomele care l-au băgat din nou în spital pe marele sportiv

Mihai Leu a fost internat, luni seara, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, pentru a două oară în ultima lună. Decizia a fost luată după ce mare campion ar fi vărsat de mai multe orri pe parcursul zilei. 

Medicul său curant, Prof. Irinel Popescu, a dat precizat că fostul campion național a primit medicamentaţie şi a fost stabilizat.

Medicul Irinel Popescu, detalii exclusive despre starea de sănătate a lui Mihai Leu. Cum se simte marele campion, după ce a fost transferat urgent la Fundeni

Conform celor mai recente informații, Mihai Leu, aflat în evidență Institutlui Clinic Fundeni de 10 ani, de când a fost diagnosticat cu cancer, are o stare generală bună în aceste momente.

Leu a fost internat la Fundeni și la începutul lunii mai. Campionul la box a fost adus cu un elicopter în Capitală de la unitatea medicală din Hunedoara, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei complicații legate de cancerul de colon. A stat internat la ATI, dar, pentru că starea sa era gravă, medicii au decis să îl transfere în Capitală.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list