Meciul României cu Belgia, de la Euro 2024, scenă pentru campania electorală a prezidențiabililor

Puțini microbiști s-ar fi așteptat ca șefa Parchetului European să se îmbrace lejer, să-și pună eșarfa cu echipa națională și să meargă pe stadion, la România-Blegia. 

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost surprinsă la hotelul Hilton din Koln, chiar înainte de meciul România - Belgia. Aceasta a purtat la gât un fular cu Naționala de fotbal. Nu e clar dacă șefa Parchetului European a ajuns pe stadion sau a rămas în zonele special amenajate cu suporterii care n-au mai prins bilete la meci. În presă au apărut mai multe articole care păreau că îi fac campanie de prezidențiabil Laurei Codruța Kovesi.

Mircea Geoană a găsit și de această dată o ocazie pentru a-și face campanie prin românii din Diaspora. Numărul 2 în NATO a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze în care se află alături de suporterii echipei Naționale.

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă nu au fost prezenți fizic la meci, dar au transmis mesaje de susținere pe rețelele sociale.

 

Și George Simion a fost prezent la meciul România-Belgia. Liderul AUR a postat mai multe filmulețe atât de pe stadion cât și de pe drum.

 

@georgesimionoficial

Asa se canta imnul!

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat@georgesimionoficial

Hai România!

♬ sunet original - GEORGE SIMION

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list