Lovitură de teatru! Cererea omului de afaceri Cătălin Hideg de schimbare a completului de judecată, RESPINSĂ de instanță

Cererea lui Catalin Hideg de schimbare a completului de judecata in dosarul asupra caruia Statul Paralel - condus din umbra de Coldea si Dumbrava - a facut presiuni si abuzuri fara precedent a fost respinsa.

Judecatorii au spus ca nu e intemeiata cererea lui Hideg, care afirma ca exista suspiciuni rezonabile privind impartialitatea completului.

In sustinerea solicitarii, Hideg a adus si o inregistrare. Vorbim despre o discutie avuta cu generalii Coldea si Dumbrava, la care au participat si Doru Traila si Bogdan Neidoni, in care se vorbea despre implicarea unor magistrati in dosar, dar si despre presiunile facute.

"Ora estimata: 09:00Complet: S1 C20 A continuitateTip solutie: ÎncheiereSolutia pe scurt: ÎNCHEIERE 21.06.2024 Respinge ca neîntemeiată cererea de recuzare a completului de judecată compus din doamnele judecător Ciobanu Corina şi Constantinescu Mariana, formulată de apelantul-inculpat Hideg Robertino Cătălin. În baza art. 275 alin.2 Cod procedură penală obligă apelantul-inculpat la plata sumei de 300 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi", se arata in minuta instantei.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list