Litoral 2024. Cât costă să mânânci o banală omletă sau ouă ochiuri la malul mării

Turiştii sunt obligaţi să achite preţuri exorbitante pentru un fel de mâncare banal.

 Două ochiuri gătite și niște salată, aproape 50 de lei

De exemplu, pentru un platou care conține și două ouă gătite ochiuri, un turist poate plăti chiar și 45,5 lei. Este vorba despre un mic-dejun american, care conține și bacon, cârnați cabanos, cașcaval pane, roșii, ciuperci sote, cartofi prăjiți și pâine toast. Platoul areo greutate de 550 de grame.

Un alt platou de 400 de grame coține un ou fiert, salam uscat, cașcaval, roșii, castraveți, șuncă presată, telemea, măsline, unt, gem și pâine prăjită. Acest platou costă 41,5 lei. O altă variantă de mic-dejun de 320 de grame cu brânză la grătar, două ouă-ochiuri, avocado, rucola și roșii cherry costă 42,5 lei, iar o porție de 350 de grame cu două ouă, bacon, ciuperci, roșie și mozzarela costă 32,5 lei.

 

O omletă rustică, compusă din trei ouă, șuncă presată, cabanos, roșie, ardei, ciuperci și mozzarela costă 31,5 lei, porția având 300 de grame. De altfel, o porție de 250 de grame de omletă din trei ouă, șuncă presată și mozzarela costă 29,5 lei.

Cât te costă să mănânci în Grecica

Un român mutat pe insula Thassos descrie un prânz pentru două persoane, tradițional grecesc, pentru care a dat o sumă ce în România îți este insuficientă să te saturi și singur, să nu mai vorbim de două persoane.

„Niște prieteni ne-au invitat la răcoare, la Neromilos, lângă Theologos. Și până au venit, am mâncat romantic niște miel la cuptor minunat, cu usturoi.

Și un bougiourdi care nu arată ca în alte locuri însă este extrem de gustos și echilibrat. Apă, cartofi, bougiourdi, pâinea și mielul – 31 euro", este postarea lui Dan Adrian Drăgan, pe forum-ul Thassosde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list