Incident grav la EURO 2024. Un individ a venit cu un topor și cu un cocktail Molotov asupra lui - VIDEO

Polițiștii au intervenit prompt în Hamburg

Duminică, în cartierul de divertisment Reeperbahn din centrul Hamburgului, polițiștii au fost alertați cu privire la prezența unui bărbat înarmat. Suspectul, care amenința forțele de ordine cu un topor, a fost împușcat de polițiști pentru a preveni un atac iminent. Potrivit BBC, bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului imediat după incident.

Conform publicației germane Bild, în rucsacul suspectului a fost găsit și un cocktail Molotov, pe care poliția bănuiește că intenționa să-l arunce în mijlocul mulțimii de fani. Autoritățile au intervenit rapid pentru a neutraliza amenințarea și pentru a asigura siguranța publicului.

Meciul Olanda-Polonia programat să înceapă în aceeași zi

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de partida dintre Olanda și Polonia, programată să înceapă la ora 16:00 pe stadionul din Hamburg. În ciuda incidentului, măsurile de securitate sporite au permis desfășurarea evenimentului sportiv conform programului stabilit.

In Hamburg hat die Polizei einen Mann, der mit einer Spitzhacke bewaffnet war und einen Brandsatz mit sich führte, niedergeschossen. Alle Informationen: https://t.co/YYSAz3uUCW pic.twitter.com/YDoTdXw3DM

— NIUS (@niusde_) June 16, 2024

de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list